۱۰ پاسخ

خدارو شکر کنید سزارین بودین ، این فشار روی شکم تو زایمان طبیعی هم هست .
هیچ دردی با زایمان طبیعی قابل مقایسه نیس مت هرکس رو دیدم سزارین کرده بعد ۱۰-۱۵ روز دیگه حل شده مشکلش ولی من تا ۴۰ روز درد داشتم و خونریزی حتی دستشویی رفتن با عذاب و بعد ۱۰ روز به خاطر فشار شدید تازه دردهای دیگه شروع میشه مثل بیرون زدگی مقعد

واسه من یخ نزاشتن '''ولی شکممو سه بار فشار دان پدرم درومد خیلی درد کشیدم بدترین قسپت زایمانم بود یادش میفتم میترسم بسکه دردش وحشتناک بود ''خونریزی ولی کم داشتم

نه برا من اینجوری نبود ، فقط موقع معاینه رحمم نافمو فشار دادن

نه من نزاشتن کیسه بعد عملم خیلی کم خون ازم رفت ازپریودی کمتر بود.بعد10روزم کامل سرپا بودم

واسه من یخ نزاشتن ولی بعدعمل خیلی سردم بود که دندونان‌ بهم میخورد..شکمم فشاردادن

ن اصلا واسه من اینجور کارا رو نکردن 😳😳😳

نه عزیزم‌ اینجوری نبودم.
احتمالا مورد شما فرق داشته.
فقط من یکم شکمم رو فشار دادن . که چون بی حسی داشتم درد خاصی و‌احساس نکردم

سلام نه یخ نزاشتن فقط شکممو فشار دادن یه ذره همین .

سلام‌نه عزیز واسه من این کارا رو نکردن .چرا یخ گذاشتن اخه

نه برا من نداشتن