۴ پاسخ

من هیچ شربت و قطره ای نمیدم فقط عرق نعنا رو با آب رقیق میکنم میدم خیلی عالیه . هر قت پسرم دل درد داره عرق نعنا میدم دو سه تا باد گلو میزنه و آروم میشه

گریپ مکسیچر که برای دل درده مگه واس رفلاکسم هست.؟پدی لاکت واس رفلاکس خوبه

هیچ کدوم برای رفلاکس نیست دایمتیکون برای نفخ و گریپ میکسچر برای دل درد و نفخ خوبه برای رفلاکس دکتر ممکنه اینارو تجویز کنه شربت رانیتیدین.قرص امپرازول یا شربت موتیلیوم که همون دومپریدون هست

گریب میکسچر خارجی بهتره:ب بچه من ک نفخ داست دایمتیکون جواب نداد