۸ پاسخ

شاید بد سونداژت کردن یوقت از اون باشه چون خواهرمن بد سونداژ کرده بودن عفونت ادراری گرفت و درد داشت هر چی دکتر رفت گفتن ک از سونداژ کردن بد بوده

سلام منم این حالتها رو داشتم بعداز سزارین جوری عرق میکردم که تمام لباسم خیس میشد در کنار همه اینها تشنگی شدید هم داشتم هنوز هم بعداز ۳ ماه و ۶ روز کلی عرق میکنم دکتر گفت برای شیردهی هست

ادرارهم برای سوندهست.شاید بدنتون زخم شده یه دکتر برید

سلام تب برای شیرهست.که میگن تب شیر.ک شیرتون راه بیفته.نگران نباشین.چون خوابتون تنظیم نیست بدنتون کوفته هست.بعد آدم ک شیر میده خیلی عرق میکنه

سلام بعد از زایمان این کوفتگی و لرز و تب رو میگیری بعدش خوب میشی... شاید جای سوند باشه ک درد داری..

تمام این علائمت به زودي رفع ميشه عزيزم نگران نباش منم دقيقا همين علائمو داشتم حتي سونو هم رفتم امامشكلي نبود همشون طبيعي بود دردموقع ادرار بخاطراينه كه تو بارداري رو مثانه فشاربوده تا مثانه بخواددوباره به روال خودش برگرده يكم زمان ميبره دركل جاي نگراني نيس عزيزم

نه عفونت نیست گلم مایعات زیاد بخورید مالشعیر بخورید تند تند برید دسشویی خوب میشید

عزیزم تب و لرز شیر رو داری..
سوزشم مالِ سوندِ
صبر کن اگ خوب نشدی برو آزمایش👌