۳ پاسخ

لک رو نمیدونم ولی شنیدم موی زائد رو زیاد میکنه و باعث لکه بینی در زمان غیر پریودی میشه دکترم به من قرص اورژانسی لونورژسترول داد که در ماه هم بیشتر از دو سه تا نباید بخوری چون تاثیرش رو بدن رو از دست میده

عزیز با ماما مشورت کن به من گفت اگه شیر میدی فقط میتونی تو قرص ها قرص شیردهی بخوری ال دی نمیشه چون شیر میدی

امپول شنیدم دوز بالایی داره و ب مرور نازایی میارع از تخمک گذاری جلوگیری میکنه واسه کسی ک دیگه قصد نداره بچه بیارع خوبه