۴ پاسخ

سلام بغل بگیرید تابلو ساعت هرچیزی ک خوشش میاد رو دیوار نشونش بدید ک گردنشو مجبور بشه بالا نگه داره ک عادت کنه گاهی ما مادرا تنبلی میکنیم و بچه ها عادت به خابیدن میکنن

پسرمنم گردن گرفته ولی خب هنوزی کم لق میزنه چن هنوزنمیتونه بشینه طبیعیه ک لق بزنه روچی نگهش داره؟اگه گردن گرفته و فقط کمی لق میزنه عیب نداره ،تازه تا۶ ماهگی وقت دارن،ولی اگه نمیتونه واسه مدتی مثلاوقتی دمرمیشه سفت نگهش داره ک میتونی یسرببری دکتر

عزیزم شما میگید یه کوچولو لق میزنه یعنی گردن گرفته ولی ضعیفه هنوز مهم گرفتنه
بازی تامی تایم انجام بدید مدت زمان بیشتری تو روز روی شکم بزارید و باهاش بازی کنید

حتما دکتر ببر عزیز