۳ پاسخ

عزیزم دراصل پستونکو از ۵ماهگی به بعد میشه داد به بچه. چون الان اوق میزنن.. خخخ

سلام عزیزم حتما شیرتون کمه سیر نمیشه . وگرنه دلیلی نداره همش سینه رو تو دهنش نگه داره

با مکیدن حس آرامش داره..منم پسرم همینجوریه میشه یک ساعت و نیمم خواب میره ولی سینمو میک میزنه منم چون میفهمم داره آرامش میگیره لذت میبرم...من ک نتونستم پستونکیش کنم شما ی کم شیرتو بریز رو پستونک بهش بده با دستات بگیرش روزی چن بار اینکارو کن عادت میکنه