۴ پاسخ

تو ایران کسی تا حالا تو آب زایمان نکرده فقط برا تسکین درد میبرن تو وان بعد موقع که هفت سانت باز شدی میبرن تو خشکی که کامل باز بشی تا ان شاالله بچه بسلامت بیاد

زایمان تو آب مثل خارج نیست گلم...اوج دردهات میبرنت روی تخت دیگه
وی خواهر من داشت گفت تسکین میداد دردها رو

من خودم نه ولی خاله جونم زایمان دوقلو تو آب داشته و خیلی خیلی هم راضی بوده

اگه دکتر و ماما تجربه بالا داشته باشن و مادر اماده باشه بدنش عااااالیه