۱۱ پاسخ

نه عزیزم طبیعیه، منم دنبال بهانه بودم گریه کنم ولی چند وقته سرم رو با کلاس مجازی و فیلم و کتاب گرم کزدم خیلی بهترم، برای نی نی شعر و داستان میخونم خیلی بهم حس خوبی میده

والا با این اوضاع قرنطینه غیرباردارهاشم افسرده ان چه برسه به ما باردارها
افسردگی دوران بارداری هست عزیزم ولی سعی کن خودتو شاد نگه داری

عزیزم کار هورموناس .امووووون ازدست این هورمونا

گلم همه‌ی اینا طبیعیه منم همینطورم میزنم زیر گریه عصبی میشم دست خودم نیست میرم تو فکر این چیزا مال افزایش هرمون بدنمونه پس نگران نباش🧡

افسردگي تو بارداري و حتي بعد از بارداري خيلي شايعه عزيزم

منم همینجوریم.طبیعیه فکر کنم

بعضیا یه خورده دچارش میشن ولی بعضیا برعکس من تو بارداری خنده رو و مهربون میشن

سلام گلم افسردگی تو بارداری شایعه تازه شانس ما الان با این وضعیت کرونا بیشتر اوضاع روحیمون خرابه سعی کن خودتو سرگرم کنی با کتاب خوندن فیلم رمان یا درست کردن چیزایی برا اتاق نی نی با نمد

احساس میکنی گلم به خودت تلقین نکن خسته ایی اما این‌که اسمش افسردگی نیس

منم مثل تو ام عزیزم باید سعی کنیم افسردگی جمع کنیم وگرنه کلا تااخرعمر همینحوریه

اره عزیزم طبیعی منم اینجوری شده بودم الان بهترم ...من با ترک دیوارم‌گریم میگرفت