۶ پاسخ

من دخترم چندروز دیگه ۳ماهه ش کامل میشه هنوز یک میبندم

دختر من از سه ماهگیش شماره چهار مای بی بی استفاده میکنم چون‌ توش راحت هست هیچ وقت زیاد سفت نبندید گناه داره

هر پوشکی فرق داره سایزش متلا سایز۲ مایبیبی با سایز ۳ مولفیکس یه جوره الان بچه من ۶ ماهاشه سایز ۳ مایبیبی و سایز ۴ مولفیکس میخواد
البته بچه منم خیلی ریزه هس

من الانم ۳ دارم استفاده میکنم ولی رد میندازه سفته پسرم ۷۲۰۰وزنشه سایز ۴ از ۸ کیلو زده ولی امروز یدونه امتحان کردم خیلی راحت بود میخوام این بقیه ۳ که تموم شد دیگه ۴ ببندم

دختر من سه ماه داره سایز 3 استفاده میکنم

از دوماهگی چون خیلی کوچیکننن😑