۹ پاسخ

من ک ندادم بهش
بیشتر مامانا می گفتن اثر واکسن از بین میره و این حرفا

لزومی نداره بعد واکسن دو برابر وزنش بده

سلام نیم ساعت قبل رفتن برای واکسنش بهش دوبرابروزنش استابده روزاول حتماحوله سردوروزدوم حوله گرم تاجاش سفت نشه اگه دیدی پاشوتکون میده گریه میکنه قنداقش کن یک روزبیشتردردنداره

سلام اره بده من دادم,دیگه موقع واکسن زدن اذیت نمیکنه،ولی اونجا میگه باید بیدارش کنی،دو برابر وزنش بده کمترم دادی اثر میذاره...

دوبرابر وزنش باید بدی واسه دوماهگي معمولا بچها پنج کيلون من ده قطره دادم به پسرم یک ساعت قبل از واکسن

لازم نیست قبلش بدی بعد از واکسن بلافاصله دو برابر وزنش بهش قطره بدی کافیه عزیزم

نه عزیزم نباید بدی واکسن رو بی اثرمیکنه باعث تشنج میشه

دو برابر وزن
من که دخترم رو بردم گفتن نباید بدین چون ممکن اون خانه بهداشت یا جایی که می برین برای واکسن اون روز واکسن نداشته باشه و گفت الکی دارو به بچه دادین

دوبرابر وزنش