۸ پاسخ

قطره رو دوبرابر وزنش هر 4 ساعت مرتب بده حتی اگه تب نداشت تا 24 ساعت بده

عزیزم پسر منم اینجوری بود.آستامینوفن هر چهار ساعت بهش بده

سلام :دسمال رو با آب ولرم خیس کن لای کشاله رانش بزار"کف دست و پاهاش رو بزن:پیاز حلقه کن بزار کف پاهاش جوراب نازک پاهاش کن

بهش استامینوفن بدین

استامینوفن رو هر چهار ساعت بدین بهش. و پاهاشو با یه قنداق ببندین تا کمتر تکون بخوره

بهش استامینوفن بده یکم پارچه نم دار کن رو دست و پاش بکش فقط به جای واکس نخوره

استامينوفن هر چهار ساعت روز اول.. روز دوم هر شش ساعت... کمپرس آب گرم روی جای واکسن

قطره شو بده هر 4ساعت .پاهاشو ببند اروم که نتونه تکون بده