۸ پاسخ

من بیشتر شیر خودم بش مید کمکی شیر خشک نان بش میدم ۴ماهگی وزنش بهداشت وزنش کردم ٩ کیلو بوداز اون موقع دیگه وزنش نکردم
یه هفته دیگه باید ببرم برا واکسن ۶ ماهگی وزنش هم بگیرم

آپتامیل ۱
۳‌ماه و نیمشه‌۶.۵ کیلو

دختر من از اول فقط شیر خشک نان اچ آ خورده.نارس بوده و با وزن ۲ کیلو بدنیا اومده الان ۶ ماه و ۴ روزشه ۷۳۰۰ هست

شیرخشک میدم شیرخشک آپتامیل۱
وزنش الان۶کیلوئه

فقط شیر مادر
سه ماه و هجده روزگی ۶۷۰۰

منم اپتامیل میدم به پسرم..وزنشم ۷.۵ بود.تازه میخواد پنج ماه تموم بشه

فقط شیرمادر اما کاش شیرخشکم می‌خورد بیرون اذیت میشم سینمو دربیارم

پسر من که بعد از ۸تا شیرخشک عوض کردن اخرم نخورد منتظرم بره تو ۴ماه لعاب برنج و اینا بدم راحت شم ،حتما ببر دکتر برای شیرخشک ،از بین همه شیرخشکاش ببلاک و اس ام آ بهتر بود