۵ پاسخ

سلام کولیک اصلا ب نظر من درمان نداره دورانشو باید طی کنه و صبوری کنید،خودتون لبنیات گاوی نباید بخورید شیر خشک نان هم باید اچ آی بدید اون بی خوابی و بی قراریشم ب خاطر کولیکش بزگتر ک بشه بهتر میشه این دوران سخت و باید بگذرونیداگر نوزادتون 3 ماه ب بالاست عرق نعنا با آب قاطی کنید بهش بدید تاثیر خوبی داره

پسر منم همين شكلي بود دقيقا قطره kolic ez بگير راحت ميشي قشنگ هم بچت كوليكش خوب ميشه هم راحت ميخوايه ديگه در ضمن كنارش پدي لاكتشم بايد بدي قطع نكنش اونو

ای خواهر والا وضع ماهم همینه هرشب شب زنده داری

هیچ کسی هم کمکمون نمیکنه

و اينكه شير خشكشو قطع كنيد چون خود شير خشك شديدااااا دل درد دل پيچه مياره و كوليكشو تشديد ميكنه مخصوصااا شير خشك نان كه خيلي سنگينه واسه بچه

عزیزم داروهاش بده ولی این دوران رو بگذرونی یه مدت درستش میشه