۵ پاسخ

حالا زوده...تو مشاور گهواره نوشته بگیرید جلوش تا کم کم دستشو بیاره ولی اسباب بازی رو ندین دستش تا خودش تلاش کنه شما به کارت ادامه بده من دستامم میگیرم جلوی صورتش واکنش نشون میده جدیدا دستاشو تا دم دستم میاره

پسر منم ۳ ماهشه وقتی جغجغه میگیرم روبه روش میخواد دستاشو بیار بالا بگیرتش ولی بلد نیست دستاش سیخ میکنه ولی پتو یه هر چیزی که روش باشه میگیره میکنه تو دهنش هر بچه ای یطور نگران نباش من خودم میذارم تو دستش

سلام عزیزم نگران نباش پسر من چهارماهگی به بعد دستش و برای وسایل دراز کرد که بگیره دستش هنوز زوده

عزیزم الان خودس نمیتونه چیزی تنهایی بگیره الااین که شما بزارین تودستش هنوز زوده 4ماه ونیم میتونه تنهایی بگیره وسیله هارو شماهم باهاش تمرین کنیین

عزیزم‌عجله نکن پسر اواسط چهار ماهگی دستش گرفت . بچه ها با هم‌متفاوتند