۱۱ پاسخ

دو تا نکته هم من بگم،
اول اینکه به مادری کردن بقیه کاری نداشته باشیم .. شاید یکی دلش میخواد اونطوری بچشو تمیز کنه خودش بهتر میدونه 😊
دوم اینکه فینگیر برای پاک کردن بینی بچه ها طراحی شده خیلیم عالیه آلودگی های سنجاقم نداره 👍

اینم عکس صندلی شستشوی کودک و پیجی که خریدم
عالیه

بابا چرا این همه جبهه گرفتید این بنده خدا هم ک چیز بدی نمیگه خب بشورید چی میشه مگه چی گفت این همه بهتون بر میخوره فینگیر ک اصلا خوب نیست اما با گوش پاکن بهتره پاک کنید

به جای سنجاق از گوش پاک کن استفاده کن عزیزم😊

اولی و که خودم همیشه میشورمش چون هوا گرمه ممکنه بچه عرق سوز شه ولی سنجاق و موافق نیستم هم خطرناکه هم الوده

ممنون خانمی
یه تجربه هم من بگم اوایل شستن خیلی سختم بود که صندلی شستشوی کودک گرفتم خیلی خوب و راحته
الان من بیشتر از خودش ذوق دارم همش بشورمش

ممنون عزيزم.

منم هر بار می‌شورم بچرو هوا گرمه ولی از سنجاق میترسم خطر داره

سلام دوستان
کرونا اعصاب همه رو داغون کرده
درمورد سنجاق اصلا خوب نیست تو این وضعیت کرونا آلودس
یه پیشنهاد با قطره چکان شیر خودتونو بچکانید تو دماغش چند دقیقه بعد یا عطسه میکنه بیرون میاد باشل میشه با فین گیر بکشید
الکی قطره نکنید تو دماغش شیر بهترین چیزه

قطره مرطوب میکنه و بعد فین گیر استفاده بشه بهتره، و در رابطه با نکته اول فکر نمیکنم کسی تو این گرما اینکار رو نکنه مگر جایی باشه یا موقعی که اب نیست و دستمال مرطوب بهترین گزینه هست

نهههه من با سنجاق قفلی کوچیکا پاک کردم رفت گیر کرد تو دماغش با بدبختی دراوردیم نکنید اینکارو😑