۴ پاسخ

عادت کرده احتمالا...چجوری میخوابونیش...قبل اینکه از وقت خوابش بگذر بخوابونش...منم پسرم وقتی از وقت خوابش بگذره و سخت میخوابه و گریه میکنه

خسته اش کنید راحت میخوابه، مدام باهاش بازی کنید، اگر روروک داره اجازه بدید بازی کنه باهاش، کمک کنید زیاد بشینه، دستاشو بگیرید اجازه بدید راه بره. اینکارا خسته اش میکنه و راحت میخوابه

عزیزم کاریش نمیشه کرد دیشبم مهرسانا خوابش میومد همش گریه میکرد نمیخوابید تا گرفتمش بغلم سرپا شیر دادم بهش تا خوابیده

عزبزم براش اهنگ لالایی بذار تا بخوابه