۷ پاسخ

سلام مامانی مهربون بچه منم مثل شما بود
بعد فهمیدم وقتی میخوابه تو خواب تکون دادن دست و پاش باعث بیدار شدنش میشه
از اون به بعد با یه پتوی نازک حالت قنداق میبندمش و میخوابونمش خیلی تاثیر مثبتی گذاشته

منم تا چند روز پیش مشکل شما رو داشتم پسرم به سختی میخوابید و در عرض چند دقیقه بیدار میشد چندروز پیش متوجه شدم سردش میشه برا همین خواب خوبی نداره چون فکر میکردم هوا گرمه و گرما اذیتش میکنه روش لحاف می کشیدم از وقتی پتو کشیدم خوابش طولانی شده و بیدار نمیشه برای نوزاد دمای محیط نباید کمتر از ۳۰ درجه باشه

ح
رف دل من و زدی ،دیگه دارم دیوونه میشم از خستگی و بیخوابی و اعصاب خردی

خیلی سخته‌‌..دختر منم بعضی وقتا این کارو میکنه

حتما گرسنه اس بچه من که اینجوریه

مشکل از شیره.سیرنمیشه وگرنه راحت می‌خوابه منم دخترم یک ماهشه همینطور بود الان که مایعات زیاد میخورم شیرم زیاد شده خوابش عالی شده

سلام.دخترمنم همینطوره.ازصبح ساعت ۹تا۵عصرطول کشیدتاخوابیدوبعدنیم ساعت بیدارشده خوابش سبکه😑😑