۴ پاسخ

سلام، هیچ اشکالی نداره، نگران نباشید، بعد از شیردهی بچه رو سریع رو نخوابونید، ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بچه رو بزارین رو شونه و حتما آروغش رو بگیرید، موقعه شیر دهی هم نوزاد به حالت نیمه نشسته باشه ...

رفلاکسه سعی کن زیاد بهش شیر ندی .زیر سرش حالت ۴۵ درجه داشته باشه

عزیزم درگیری همه مادرها هست.رفلاکس داره و دریچه معده بچه ها شل هست هنوز.اگر تو وزن گیریش تاثیری نداره و شیر خوب میخوره دارو هم ندادی مهم نیست.خیلی اذیت شدی دارو بگیر از دکتر.بعد شیر هم نیم ساعت ایستاده نگهش دار.

شاید رفلاکس باشه