خانما چیگر تو شیر دهی میشه خورد

۶ پاسخ

اره اشکالی نداره بدنتون بعدرایمان کم خون شده لازم دارید حتما

بله میشه خورد من دیشب خوردم و بچم کامل شیرم رو خورده تا الان

عزیزم میشه خورد ولی به شدت شیرو‌بدمزه میکنه
من یه بار خوردم پسرم یه مک که میزد دیگه نمیخورد خودم یه خورده مزه کردم دیدم مزه زهرمار گرفته درصورتی که قبلا شیرم خوشمزه بود
به مامان بزرگم که گفتم گفت بخاطر جیگر ، جیگر شیرو بدمزه میکنه

بله میشه خورد مشکلی نداره

مشکلی ندارہ۔خوبم ھست۔تازہ باشہ

سلام من همیشه خونه رو مرتب ومنظم نگه میدارم وقتی تمیز کاری میکردم به دخترم میگفتم ببین چه قدر نظافت خوب ودخترم کمکم می‌کرد