۵ پاسخ

چون قبلا نخورده از ۱ پیمونه شروع کنی بهتره، ۳۰ میل آب جوشیده ولرم بریزید و یک پیمانه شیر، تا اول با طعمش آشنا بشه و ببینید میخوره و بهش میسازه بعد کم کم بیشترش کنید

از ۹۰ شروع نکن .نمیتونه بخوره میاره بالا .از ۶۰ شروع کن دوپیمانه .پشت قوطی دقیق نوشته

فک کنم سه تا میشه،روی قوطی شیر خشک زدن چند پیمانه

سلام رو خود قوطی شیر دقت کن دقیق همه چی رو نوشته ، به نظرم هر ۳۰ میل آب یک پیمانه است اگه اشتباه نکنم

عزیزم اگه شیر خشک باید از اول میدادی امکان داره شیر خشک بخوره دیگه سینه ات نگیره