۵ پاسخ

سلام علت‌های مختلفی داره، یا سرما خورده، یا آهن مصرفی ک از شیر دریافت کرده زیاد بوده، یا زودتر از موعدش پی پی کرده گاهی روده تا بیاد عمل کنه و رنکش روشن تر بسه ممکنه اینجوری بشه، منم پسرم اینجور میشه گاهی نگران نباش فقط اگه دیدین دو الی سه روز پشت هم طول کشید با پزشکش مشورت کنید

به احتمال زیاد سرما خورده ‌پهلوهاشو خوب بپوشون

سلام‌
رنگ سبز مدفوع عوامل زیادی داره؛ اول به غذایی که شما میخورین مربوط میشه در صورتیکه شیر مادر میخوره، ممکنه شیر زیاد خورده و عمل هضم کامل نشده و سایر عوامل

شایدجلوکولربوده سرماخورده پهلوهاشوچرب کن بعد ببندبچه رومثل قنداق

شاید گوشش درد می کنه