۲ پاسخ

سلام طبیعیه جاش تنگ شده وقتی به هفته های ما برسین دیگه فقط کش وقوس وسفت کردن و سکسکه دارن
حرکت نداشتن خطرناکه دیگه کم کم لگد نمیزه زیاد کش وقوس میده خودشو
واسه اطمینان برین مرکز بهداشت یا دکترتون صدای قلبشو گوش کنین

سلام عزیزم،اول اینکه حتما باید بری پیش دکتر،بعدش اینکه،12تا سنگ و بذار کنار یه لیوان،در طول روز هروقت نی نی تکون خورد یکی بنداز تو لیوان،اگه کمتر از12تا بود تا آخر شب که باید بری دکتر،اگه اندازه بود یا بیشتر نیازی نیست.