۷ پاسخ

تندی نخور من ی بارسس فلفل تند خوردم معده درد شدید گرفتم ی دردی کشیدم ک نگو .

هم بچه سیاه میشه هم فوق العاده عصبی و تندخو

عزیزم تندی باعث میشه کبدتون خراب شه، ترشی هم من از نظر طب سنتی شنیدم زیادش خوب نیست، بخصوص غوره و آبغوره

سلام عزیز دلم منم اینجوریم تازه تو دوماهم میشه بدونم جنسیت بچتون چیه

زیادیش خوب نیس
هرچیزی تو حالت عادی هم زیادیش ضرره

روصورت بچه لک میشه و بیقراریشم زیادمیشه..سعی کن درحدتعادل بخوری

منم خیلی دوس دارم نمیزارن بخورم میگن بچه گوش درد میگیره و لک میزنه