۴ پاسخ

من سوپ گذاشتم،شامل:لوبیا سبز،برگ کرفس،هویج،دوتا آلو،جعفری و گشنیز،پودر جوانه ماش و عدس،مرغ و پیاز و رشته

سلام من کته با برنج نیم دونه با آب ماهیچه یا عصاره پای مرغ و سیب زمینی و هویج شوید خشک براش میپزم،بهضی وقتام ماهیچه سیب زمینی هویج یکم برنج و عدس و نخود فرنگی میزارم میپزه با گوشت کوب له میکنم بهش میدم

همیشه واسه شام سوپ بده یه شب مرغ بنداز تو سوپش یه شب گوشت یه بار با سبزی یه بار با برنج یا جو پرک یا کدو سبز بریز یا نخود فرنگی کلا تنوع بده

تو قسمت سوالای من تنوع غدایی هست دستور گذاشتم ببین