۷ پاسخ

زردی بچه:
علت زردی،خوردن زیاد غذاهای گرم و خشک(نه گرم و تر!!)،توسط مادر در هنگام بارداری است.
درمان:
1.لاله ی هر دوگوش بچه را حجامت میکنیم و 5 تا7قطره خون بیاید کافی است.
2.اگر برطرف نشد بعد از سه روز حجامت عام نیز میکنیم اما یکی دو سی سی خون بیشتر نمیگیریم.
3.هم زمان خوردن سردی های لطیف توسط مادر مثل:عرق کاسنی،اب زرشک.
4.خوابانیدن نوزاد روی برگ بید.
5.خوردن و مالیدن عصاره ی خرفه روی زردی
6مالیدن شیر به سر و صورت بچه
7.مالیدن گل ختمی به کل بدن بچه(ته ختمی را میگیریم و از ان به همراه اب جوش،خمیر درست میکنیم)
توجه:شما نباید از کمی خون بچه بترسید،چون بچه پرخون است.
کتاب مزاج شناسی و نسخه های استادخیراندیش

عزیزم خودتو ناراحت نکن زردیش بالاخره میاد پایین من تا نزدیک ۴۰ روزگی پرهام همش فک میکردم زرده دو بار بستریش کردیم تو بیمارستان حتما برو آزمایش بده بعد دو روز

آره عزیزم نگران نباش خودتم گرمی کمتربخورکه توشیرت تاثیرنداشته باشه. واگه انارداری یه قره آب اناربریز تودهنش

اره عزیزم میاد پایین،نگران نباش
پسر منم رفت زیر دستگاه

بعداز بیرون اوردن دستگا ارد جو رو خمیر کن با عرق کاسنی بذار بچه تو خمیر ارد جو یه ربع ساعت باشه

بهش قطره بیلی ناستر یا مخلوط شیر خشت و ترنجبین حل کن تو آب بده بخوره خیلی خوبه میاره پایین

تاجایی میتونی خودت غذاهای طبعش گرم اصلا نخور شیر زود ب زود بده میاد پایین خودت عرق کاسنی بخور