۵ پاسخ

من زرده معمولی یازرده بلدرچین روباکره قاطی میکنم میدم من مرباخودم درست کردم باکره میدم بانانی کوچولو .پنیرمیدم .سرلاک میدم تخم مرغ میدم .فرنی میدم

فرنی باطعمهای مختلف،زرده تخم مرغ رو با بیسکوییت و سویق قاطی میکنم

من تخم مرغ رو تو فرنی حل میکنم و میذارم میپزه بهش صبحانه میدم. پنیر بدون نمک خودت درست کن و با نون تکه های کوچک کن بهش بده.

من صبحونه بیسکویتو سویق و خرما و تخم بلدرچین و موز قاطی میدم با آبجوش سرد قاطی میکنم خیلیم دوست داره

من آبپزش میکننم سفت که شد همونطوری خالی خالی میخورونمش