۵ پاسخ

سلام من ۲۷ روزگی پسرموختنه کردم باحلقه اصنم گریه نمیکرد راحت بود ..۵روزبعدشم افتادحلقه ...هرچی زودترببرین زودترخوب میشه ..به روش سنتی وبخیه روالان توصیه نمیکنن چون بچه بابخیه اذیت میشه

پسرمن ۴۵روزه بود با حلقه روز اول بیقرار بود بعد دیگه خوب شد حلقه شم بعداز شش روز افتاد خیلیم راحت بود

من 1ماهگیش بردم سنتی خیلیم عالی بود بچه اولمم سنتی بود به نظذمن سنتی بهتره چون حلقه در اینده امکان داره باعث زود انزالی شه

من پسرمو ۲ماه ونیم بود ختنه کردم سه چهار ساعت اول گریه کرد شیرم نمیخورد ولی بعدش اصلا اذیت نکرد ۴روزه هم حلقه اش افتاد

من پسرمو ١ونيم ماهگي ختنه ب روش سنتي كرديم
خداروشكرخيلي خوب بود اصن اذيت نكرد