۷ پاسخ

زوده حالامنم ۱۷ هفته نبضشو ریز حس میکردم‌الان قشنگ ضربه هاشو میفهمم اگر جنینتم قدامی باشه ک دیرترم حس میکنیش صبر کن

زوده خواهر از ۱۸ هفته تا ۲۴ هفته و قت داری

۱۷ خیلی زوده
۲۰ متوجه میشی انشالله

دکتر بمن گفت نبض تکونای بچه نیست چون اونجا خونرسانی زیاده نبضو احساس میکنید. منم یه هفته س که تکونارو حس میکنم عزیزم

طبیعیه عزیزم هنوز خیلی زود که تکون های واضح ترشو ببینی.ان شاءالله ماه های آخر متوجه میشی

من ۲۵ هفتم فقط نبض میشنوم

همون نبضه تکون بچس چون خیلی ریزه رفته رفته بیشتر متوجه میشی