۵ پاسخ

سلام
همون وقتايي كه پيشش هستيد و بازي ميكنيد با تمام وجود و حواس پيشش باشيد، هي به فكر كاراي ديگه نباشيد و استرس نداسته باشيد
بچه كاملا متوجه حالتها و حرفهاي شما ميشه
باهاش صحبت كنيد بگيد مامان ميره براي شما به به درست كنه ، يا مامان ميخواد جارو كنه يا ...
بعد يهو از جلوي چشمش غيب نشيد اروم اروم از كنارش بريد
توي اشپزخونه مثلا باهاش صحبت كنيد يه آهنگ بخونيد
جوري كه بفهمه شما حواستون پيشش هست
اگر باز گريه كرد و اومد پيشتون اروم بغلش كنيد و نوازشش كنيد و دوباره يه كم بازي و اروم اروم رفتن سمت كارتون و ...
من هم همينجوري به آيه ياد دادم
الان وقتي ميبينه كنارش نيستم خودش با خودش بازي ميكنه

داد نزن بچه ازت زده میشه و افسرده و گوشه گیر میشه مامانم میگه وقتی سر بچه داد میزنی دلش میلرزه میترسه این کارت باعث رشد نکردن بچه ات میشه منم خیلی داد میزدم ولی یخورده خودمو کنترل میکنم تو هم سعی کن یخورده خودت رو کنترل کنی اگه بچه ات رو دوست داری

عزیزم شما الگوشی وقتی میبینی شما داد میزنید اونم تکرار میکنه خودتو کنترل کن و با آرامش باهاش حرف بزن بخدا بچه ها گناه دارن

بچه ها داد زدن از ما یاد میگیرن.البته حق داری که عصبانی بشی چون وقتی آدم کار داره و ذهنش درگیره تحمل سر و صدا برای آدم سختتر میشه.یه مدت خودتو کنترل کن تا آروم بشی بعد آرامشتو به بچت منتقل کن.اوایل لج میکنه ولی کم کم بهتر میشه

عزیزم،دختر من هم همش دوست داره بهش توجه کنم و وقت بزارم،کارامو وقتی شوهرم هست یا داداشش پیشش هست انجام میدم،یا مثلا کارهایی که دوست داره و مشکلی باهاش نداره مثل جارو کردن رو که میزاره انجام میدم،گرد گیری مثلا پارچه بهش میدم،دوست داره که اون هم انجام بده با هم انجام میدیم