۴ پاسخ

بی بی کر.دایمتین
موقع شیر دهی سرشو بالا بگیرین شیرخورد ی کم ب همون حالت باشه اروقشو بگیرین بعد دوباره رو دستتون نگه دارینش بعد بخوابونینش
گریه هاش طولانی شد با ماشین ببربن دورش بدین یا تو خونه راهش ببرین

قطره روتفلور خیلی خوبه من راضیم روزی ۵ قطره و نی نی اهورا

پدی لاکت، دایمتیکون. برای نفخ هم سگا گریپ عالیه. موقع خواب و شیردهی سرش بالاتر باشه. خوب نمیشن چون سیستم گوارش نوزاد در حال تکمیل شدن هست این مشکلو اکثرا دارن فقط با مراعات یکم بهتر میشن. دوره داره باید دوره اش بگذره عزیزم

تا وقتی ک غذا نخورن خوب نمیشن ولی باید بهش دارو داد اونم زیر نظر پزشک