خانوما لعاب برنج باید شیرین کنیم به بچه بدیم . و از چند ماهگی میشه داد

۴ پاسخ

میتونی نبات بندازی ولی بنظر من دفه های اول اصا شیرینش نکن،بذار عادت کنه بعدش اگه یکنواخت شد یه کوچولو نبات بنداز تا تنوع بشه طعمش،من شیرم براش کم بود از ماه ۵ شروع کردم

یه تیکه نبات بنداز توش.اولین غذای بچه اس بهتره کلا از پایان ۶ ماهگی شروع کنی

با دستور پزشک اگه وزنش کم باشه از ۵ ماهگی بله باید یه کوچولو نبات بندازی توش تا سردیشو ببره

نه عزیزم نباید شیرین بشه دوهفته بعد از شروع کردن غذا اول فرنی وحریر بده