۱۴ پاسخ

سزارين خيلي هم خوبه من سه تابچه هام سزارين شدم وخيلي راضيم درسته يكم درد داره ولي باپمپ درد وشياف دردش قابل تحمله اصلا نترس بسم الله بگو برو سزارين شو واسه من ك اصلا عوارضي نداشت خداروشكر تاميتوني كمپوترآناناس بخور عاليه بااب پرتقال البته انتخاب دكتر هم خيلي مهمه بعداز عمل هم سعي كن زياد راه بري اولش يكم سخته بعد كم كم قابل تحمله

من از تو ترسوتر بودم سر هر ازمایش گریه میکردم از ترس امپول منم بچه اولم بود درد هم بعد عمل هس ولی بازم از سزارین بیشتر از طبیعی خوشم میاد از طبیعی وحشت دارم وقتی میری بیمارستان روز زایمان بخاطر دیدن بچه همه چیز از یادت میره میگی دیگ اومدم بزام وکاری نمیشه کرد سوره انشقاق خیلی کمک میکنه من تو صف زایمان بودم خوندم ارامش گرفتم اصلانترس خداکمک میکنه شیافو حتما بذار من نذاشتم حالن خیلی بدبود

هرکدوم سختی خاص خودشو داره
زایمان طبیعی با روش های جدید درد هاش قابل کنترل هست، روش اپیدورال خیلی خوبه بعد زایمان راحتی
سزارین قبلش راحتی داره بعدش مقداری سختی داره
در کل من طبیعی زایمان کردم الان هم مجددا طبیعی رو انتخاب میکنم. درررد داره دروغ هست بگی نداره ولی قابل تحمل هست

من ۷ روزه سزارین شدم بنظر من اصلا سزارین نشو بعدش خیلی وحشتناکه .واقعا درداش عذاب آوره برو طبیعی زایمان کن یکم سخت هست ولی بعدش راحتی.من الان رسما داغونم

منم بچه اولم سنم کم اما توکل بخدا میکنم اره سزارین بعدش عوارض داره ولی طبیعی درداتو که کشیدی بعد که بچه بدنیا میاد انگار یه روزی حامله بودی و تموم دردا تموم میشه

گلم من سزارین اول ۲۰سالم بود الان دومیه ۲۳سالمه سزارین باپمپ درد عالیه دردنمیکشی هر بدنی یه دردی داره .من خودم ازاونایم ک از سوزن میترسم .

عزیزدلم ببین زایمان چه طبیعی و چه سزارین واسه هرکس ی جوره... و هردو دردسرای خودشو داره اصلا رو حرف کسی حساب نکن....ممکنه ی زایمان واسه ی نفر سخت بوده باشه و واسه یکی راحت و قابل تحمل....این به بدن شخص و قدرت تحمل بستگی داره.....
از من میشنوی زایمان هم مثله شب عروسی و زفافه بعضیا میشینن انقد جو میدن و از سختیش میگن درصورتی ک بنظرم الکی آدمو میترسونن و اصلا چیز غیرقابل تحملی نیست....

سلام. منم دخترم الان یک ماه و چهارروز‌ه، طبیعی زایمان کردم من خاهرم دکتر بود اونم سزارین کرد اما الان بعد یازده سال هنوزم گاهی اوقات جای بخیه هاش تیر میکشه. من طبیعی بودم اما بی حسی زدم. اون درد باید کشیده بشه، خیلی سخت بود اما دیگه بچه ب دنیا اومد انگار خدا دوباره متولد میکنه هیچی احساس نمیکنی ازدرد من ازروز اول راه میرفتم روز چهارم بلند شدم کلا. هرچی باشه طبیعی عالیه

منم. بچه اولمه ی دو سه روز دیگ دارم از ترس طبیعی دارم میمرم اما نمیخوام سزارین بشم خدا بزرگه ماهم مثل بقیه مادرای دیگ بلاخره میگذره باید با ترسمون روب رو بشیم 😔😔

با دکترت مشورت کردی؟ نظر دکترت چیه؟

ادرار موقع زایمان دیگه از کجا اومد ؟
عزیزم زایمان طبیعی ترسناک نیست
موقع زایمان هم میفرستن دسشویی چند بار
برش هم اگه همکاری کنی پیاده روی خوب داشته باشی تو خونه موقع زایمان همکاری کنی با دکترا زور بزنی دیگه برشت نمیزنن

من ۱۷ سالمه بیست و سه روزه زایمان کردم و سزارین اورژانسی شدم
البته انتخاب خودمم سزارین اختیاری بود
بازم برگردم ب عقب سزارین میکنم با اینکه من خیلی بد زایمان بودم و هنوزم نمیتونم از جام پاشم من ب مامانم رفتم مامانمم خیلی بد زایمان بود

منم خیلی میترسم 😢 😨 😭😭😭😭

منم از طبیعی میترسیدم اواسل اما بعد دیدم خیبی بهتره لز سزارین..اگردکترتوندگفته طبیعی برین برا طبیعی و تگران نباشید درداش اونقدرام وحشتناک نیست دردش شیرینه مخصوصا وقتی نی نیت به دنیا میاد...