۶ پاسخ

عزیزم خوب میشه نگران نباش،تندتندحمام ببرش،ازمرطوب کنده استفاده کن براش،سعی کن محیط اطرافش هوا یکنواخت باشه سرد وگرم بدترش میکنه،توخوردن غذاهاتم دقت کن

سلام عزیزم دختر منم همین طوری بود دکتر رفتم هیدروکورتیزون داد ولی یه روز که زدم بد تر شد یه راهی پیدا کردم شاید برای شمام مفید باشه.....پمادبتامتازون یک درصدوبا ویتامین آد مخلوط کردم باید بتامتازون نصف آد باشه روزی سه بار زدم یه روزه خوب شد

سلام عزیزم من بچه ام اینجوری بود روغن بایو ایل زدم عالی بودتویه هفته روزی دوبازدم خوب شد

شیر خودت رو میخوره یا شیر خشک؟

اره پسر من اگزما داشت صورتش همش میخارید و پوسته پوسته میشد،بردمش دکتر پماد داد خوب شد

اگزما دیگه چ جوریه؟!