۶ پاسخ

وزنش کم نیست البته به وزن تولد بستگی داره معمولا میگن ۴ماهگی ۲برابر تولد باشه. ولی اگر فکر میکنی سیر نمیشه بهش بده. آپتامیل طعمش به شیر مادر نزدیکتره

بعد از هر بار شير دادن بهش بده هر دو سينتو ١٥ دقيقه خورد بعدش براش خشك درست كن اول ٣٠ اگه باز خواست بيشتر يه ذره يه ذره درست كن

سلام کمکی روزی ۳ وعده بده حدود ۶۰ میل
زیاد بدی ممکنه شیر خودت رو پس بزنه

سلام بنظرم وزنش خوبه که
من دخترم ۵ماهشه نزدیک۷کیلوشده دکتر گفت رشدش خوبه کمکی هم نمیخواد
خودتو اذیت نکن عزیزجان اگر شیرت کم باشه براش باید مدام گریه کنه از گشنگی

اگ میخوایی شیر خودت و بخوره فقط نده شیر خشک چون اگ بدی دیگ شیر خودت و نمیخوره

اگه تصمیم گرفتی شیرخشک بدی اصلا با شیشه نده ک بعد از مدتی سینه رو ول میکنه
با سرنگ قطره چکون یا قاشق چایخوری بده