۹ پاسخ

میتونی تا ۲ ماه واسه اروم شدنش بدی ولی کم بعد دیگه نده عادت کنه سخت گرفتنش فکشم خراب میکنه پوسیدگی دندونم میگیره

من به پسرم دادم اما یک سره نه وقتی آروم بود درمی‌آورد از دهنش ۷ماهگی هم ازش گرفتم خیلی هم عالی بود دندونم ۸ماهگی درآورد منظم و قشنگ

سلام پستونک برای کولیک خیلی خوبه بعدش کمی هم آرامش میده به بچه مشکلی نداره دادنش فقط زیاد نده که وقتی دندان داشت در می آورد مشکلی نداشته باشی و بتونی قطعش کنی

سلام گلم ..بهش بده جونت راحت میشه.. مکقه گرفتنم ی دو روز اذیتن بعدش خوب میشن

تعجب میکنم از ی سری ک بخاطر راحتی خودشون ب بچهداسیب میزنن
فکش رو تغییر میده عزیزم نده .... چ دکتر اای اطفال چ دندانپزشک همه منع کردن
از روسای دیگ برای اروم کردنش استفاده کن
اخه چ معنیرداره بچه هی فکش بجنبه و شیری نره دهنش
خب فک درد میگیره ببچاره

مامام هم ب من گف اصن نده

دقیقا همینطوره اره

عزیزم اگه پستونک بدی دیگه نمی تونی ازش بگیری باید به سختی پستو نک و بگیری ازش

ن عزیزم هیچ ربطی نداره مامانم میگه از دهن منو داداشم پستونک نمیافتاد تازه قدیما پستونکا غیر استاندارد بودن. دندونامون خیلی ردیف خداروشکر