۹ پاسخ

سلام بستگی داره دختر من خداروشکر اصلا اذیت نشد حتی تبم نکرد ولی بعضی ها رو شنیدم بچه هاشون یکم اذیت شدن ان شاالله پسر شماهم اذیت نمیشه ولی شما همون روز که واکسن زدی استامینافن بهش بده هر4ساعت یبار دوبرابر وزنش..روز اول کمپرس یخ روز دوم حوله گرم بزار

سلام عزیزم منم خیلی میترسیدم از این واکسن چون دوتاست ولی خداروشکر خیلی خوب بود پسرم.

پسر من دو ماهگی رو خیلی بد گذروند ولی چهار ماهگی با اینکه دو تا هست خیلی سبک بود یک ساعت قبلش حتما استانمیفون بده حتما بهش شیر هم بده قبل واکسن پسرمن لج کرده بود نمیخورد بعد واکسن بعد دچار ضعف میشن حالشون بدتر میشه. اوردی خونه بخوابونش نوازش کن همه میگن کمپرس،سرد بذاریم ولی،من پارچه گرم روی پاش گذاشتم خیلی بهتر بود تا کمپرس سرد

اگه دوماهگی تب کرده میکنه ۴ماهگی سنگین تره دوتا پاشو میزنن

ب واكنش بچه مونده 👌🏻
.

واسه هر بچه فرق میکنه...پسر من ۲سخت بود ولی ۴و۶خوب بود...

دختر من واکسن چهارماهگیش اصلا اذیت نشد خیلی راحت بود

هر بچه ای یه جوره دیکه

به سلامتی
پسر من ۴ بیشتر از ٢ اذیت شد
کلا ٢ راحت تر بود
ولی ۴ خیلی تب کرد