۱۱ پاسخ

اتفاقا من خیلی خیلیارو دبدم در حد مرگ ویار داشتن و بچه دختر بود پسر زیاد اذیت نمیکنه یا ویار بگیرن زود خوب میشن

ربطی نداره عزیزم من در حال مرگ بودم دور از جونت از شدت ویار و نی نی هم دختره

اره عزیزم من رو دخترام اصلا ویار نداشتم حالت تهوع نداشتم اما رو این یکی بچم که پسره داغون شدم

اصلا به این چیزا توجه نکن همه بمن میگفتن پسره کلا تمام ویارام شبیه پسربود ولی سونو گفت دختره😍بجزسونو به هیچ چیز اعتماد نکن و دل نبند ک میخوره توذوقت😉

من اصلا تهوع ندارم ولی بچمم پسره 😉

کلا هر چیزی که راجب جنسیت بچه میگن چرت و پرته بجز سونو
والسلام😂😂😂

نه بابا اصلا به این چیزا توجه نکن هر کی یه جوره.مامان من دختر بود بچه هاش کل ۹ ماهو ویار داشت.همسایمون پسر بود هیچی ویار نداشت.خود من الان بچم پسره ۴ ماه حالم خیلی بد بود

من فقط صبح تهوع دارم و بینهایت کم اشتها نی نیم دختر

عزیزم من دقیقا بر عکس اینو شنیدم،یه از اشناهای خودمون حالت تهوع شدید داشت بچش دختر بود ،خواهرمم اصلا حالت تهوع نداشت و پسر

هیچ ربطی نداره عزیزم

اتفاقا سر دخترم ویار شدید داشتم آب هم میخوردم بالا میاوردم بارداری دوم اصلا ویار ندارم ولی میگن بچه ت دختره