۴ پاسخ

دخترمم اینجوره شبا رو دستم میخوابه تا خوده صبح دستم بنفش شده

سلام
وقتي ميخواي ازکنارش پاشي پشتش ي بالش کوچيک يا پتو بذار و اينکه سعي کن تو سکوت نخوابونيش مثلا با لالايي از رو گوشي پخش کن خواب بره وقتي خوابش سنگين شد پاشو از کنارش لالايي هم قطع نکن
شايد بيدار شدن و گريه شدنش از گرسنگي يا دردي چيزي باشه بدخواب فک نميکنم باشه

سلام
عزیزم وابسته ست بوی شمارو حس میکنه که نیستید یه لباس از خودتون بزارید پیشش
من گاهی که دخترم اینجوری میشه پتوی خودم رو میکشم روش و میخوابه

سعی کن تاوقتی خوابش سنگین نشده کنارش باشی
پسرمنم همینطوریه دیشب از۴تا۵ونیم بیدار بود😇