۴ پاسخ

عزبزم به بچه دو ماهه اصلا نباید این داروهارو داد.حتما با رعایت،برو دکتر.نبری بیشتر ضرر داره تا رعایت کنی و ببری.

سلام بچه دوماهه بدنش ضعیفه حتما تونستی با رعایت بهداشت ببرش دکتر اگه سرماخوردگیش با سرفه و آبریزش هست که حتما ببر.کلا دارو ها الان براش ضرر دارن دکتر به دختره من ۵۰ روزگیش سیتریزن و آموکسی سیلین داد سره هفته کاملا خوب شد

عزیززم پهلوهاشو باشکمشو گرم نگه داردرست میشه داروبهش نده گناه داره بچه

به جای دارو دادن شما پهلوهاشو گرم نگه دار یه مدت جلوی کولر نخوابونش .قطره ی بینی بریز هر 4 ساعت