۳ پاسخ

سلام، پسر منم تازگیا اینجوری شده خیلی عصبی شده و همه رو میزنه، شاید دلیلش قرنطینه بودنه، چون با این شرایط نمیشه جایی ببریمشون محیط خونه هم تکراری شده واسشون عصبی میشن

اینجور بچه های صبر و تحمل ندارن دوست دارن هرچه زودتر به خواستشون برسن ولی باید صبر وتحمل یادشون بدید

دقیقا دوقلوهای من هم سن پسر شمان و همین عکس العمل رو دارن وهمچنین کم غذا شدن و منو عصبی میکنه توی همین برنامه گهواره یکی از مادرا گفته من واسه پسرم آزمایش کل ویتامین هارو دادم و ویتامین دی کم بود داروخارجیشو میدم و خیلی نتیجه گرفتم