۷ پاسخ

باید تا دوسالگی شیر خشک بخوره حالا شما شیر پاستوریزه رو از کم شروع کن شیر خشکشو وعدهاشو کمتر کن تا اینکه بخوای اصلا ندی

اشکال داره عزیزم نباید جایگزین کنی شیر گاو طبعش سرده سنگینه دیرهضمه فقط کلسیم داره ولی شیرخشک غذای بچی پر ویتامینه چرا باید همچین کاری بکنی

نه جایگزین نکن.شیرخشک بهتره

دخترمن شیر خشکی بود از یازده ماهگی کم کم روزا شیر پاستوریزه دادم بعد از یکسالم کامل شیر پاستوریزه میخوره قشنگم وزن گرفته اوایل پاستوریزه نمیخورد یک کوچولو عسل میزدم توشیرش الان که عاشقشه

ن عزیزم من روزا شیرگاو میدادم .شبا شیرخشک.

زیاد وزن اضافه نمیکنه اگه بخوای شیر پاستوریزه رو جایگزین شیر خشک کنی

از ۱سالگی به بعد میشه داد شیر پاستوریزه ولی زود نیس جایگزین شیرخشک کنی🤔