۵ پاسخ

تا یه هفته اگه شیکمش کار نکنه اشکال نداره چون فقط شیر میخوره و سینتو با دست بدوش سالمتره وحتما بدوششون

عزیزم اول با دوش آب گرم سینه ات رو خدب ماساژ بده بعد از انتها تا سر هاله قهوه ای با دستت بکش و شیرت رو بدوش اصلا تا نوک سینه نیا زخم میشه و اینکه حتما شیر تو بدوش وگرنه دور از جونت دچار تب و لرز شدید میشی
این طبیعیه که آروم مک بزنه چون هنوز سنی نداره و چونه اش ضعیفه

عزیزم با شیر دوش دستی ک میتونی داروخونه تهیه کنی شیرتو بدوش، نوک سینتو بذار تو قسمت شیپوریشو و بعد اون قسمت پمپیشو فشار بده تا سینتو بکشه تو و شیرتو بکشه چون سینت پوره و میخواد خشک بشه سینت لرز میکنه حتما بدوش بریز تو شیشه شیر بده بهش بخوره تو یخچال میتونی نگهش داری شیرتو عزیزم برا روون شدن شکمش شیر مادر خیلی خوبه از سفتی در میاره مدفوعو،برا یوبس شدن دختر گلتم اشکالی نداره تا ۷روز اگ شکمش کار نکرد بخاطر شیر خشک خوردنشه اینک مدفوعش سفته ببری پیش دکتر بهتره ولی برای دفع ب اطراف مقعدش روغن زیتون بمالی راحت تر دفع میکنه،پدی لاکت هم بخاطر پیجشش داده ب دختر منم نساخت و تاثیری نداشت من کولیکز دادم یخورده بهتر شد ولی باید تا ۴ماه تحمل کنی پیجش هاشون طبیعیه

عزیز دلم ده روز یه بار خیلی دیره. یبوست داره. حتما ببرش دکتر. چون شیر خشک میدی شیرت کم تر میشه منم شیرم خیلی کم بود کپسول شیر لفزا بگیر از داروخونه برا من که خیلی موثر بود الان شیرت رو ندوش چون شیرت کمه اذیت میشی چند روز کپسول شیر افزا رو هر ۶ ساعت استفاده کن بعدش تاثیرش رو میبینی. منم همچناندشیرافزا میخورم تا نخورم شیرم دیر به دیر تولید میشه. شیرت که بیشتر بشه دوشیدنش هم راحت تر میشه سینت هم هربار میری حمام با آب نسبتا گرم آروم ماساژ بده تا از سفتی در بیاد

به خاطر اینکه شیر خشک دادی بهش دیگه دوست نداره از سینت شیر بخوره عزیزم شیرتو بدوش اسونه چند بار تمرین کن یاد میگیری شیر دوش برقی اگه داری که عالیه