۳ پاسخ

سلام عزیزم من زایمان طبیعی بودم بنظر من هر دو تاش سختی های خودش رو داره طبیعی دردهات همه قبل زایمانن سزارین بعد زایمان بعد از طبیعی میتونی خودت از جات بلند شی بری دستشویی یا هر کاری فقط جای بخیه هات درد میکنن ولی سزارین نمیتونی تا دو سه روز از جات بلند شی من 10 ساعت تو درد بودم موقعی که چهره پسرمو دیدم همه ی دردا فراموشم شد لنشالله بسلامتی زایمان کنی ببخشید طولانی شد😍❤️

طبیعی خیلی بهتره. دردات همه در همون لحظه خروج بچه تموم میشه و انقدر آروم میشی که خوابت میگیره.

منم طبیعی بودم وخیلی راضی بودم وقتی بچت ب دنیا میاد همه ی دردای دنیا یادت میره و حالت خیلی خوبه میتونی راحت ب بچت برسی و بغلش کنی و کلی کیف داره بخیه هاتم واسه خوب شدن راه های زیادی داره مثلا میتونی اسپری نیواشا بخری تا خیلی زود بخیه هات خوب بشن و راحت بشی ولی سزارین بنظرم سختیش بیشتره چند لایه از شکمت باید پاره بشه درسته اون لحظه نمیفهمی ولی عوارضش زیاده البته باید اول معاینه بشی اگه رحمت واسه زایمان طبیعی مناسب بود طبیعی خوبه وگرنه فک میکنم خیلی سخته من لگنم خیلی خوب بود واسه طبیعی بیمارستانم خصوصی بود ی مامای عالی پیشم بود دکترمم خیلی آروم و مهربون بود خلاصه همه ی اینا خیلی کمکم کرد