۴ پاسخ

فرنی .حریره بادام .سوپ .
اگه اولین بار میخوای کمکی بدی اول از فرنی شروع کن بعد سوپ

سوپ. برنج نیم دانه با هویج .گشنیز .جعفری.سیب زمینی نگینی دو سه قطره آبلیمو. پیاز هم میتونی بریزی
اینا همه بزار خوب پخته بشه له کن بش بده .از ادویه جات ونمک فعلا استفاده نکن

بعد سوپو اگه تونستی یه استخون قشنگ مثله ماهیچه بار بزار تا حدود شش هفت ساعت بپزه بغد مثله ژله میشه بزار یخچال هر سوپی درست کردی یه قاشق لز اینم بریز توش عاللللیه و مقوی

پوره میوه سرلاک حریره بادوم فرنی

فرنی .حریره بادام . پوره ی سیب. پوره ی موز. پوره ی انبه .پوره هارو ترکیبی هم میتونی بدی