۳ پاسخ

اره عزیزم بعضیا تا ماه سومم لکه بینی دارن من خیلیا رو سراغ دارم اصلا نگران نباش

اصولا دو روزه ولی برای بعضیا ک منم همین طور بودم ۵ روز لکه بینی داشتم الان هم تایم پریودیم لکه بینی دارم. ایشالا ک باردار باشی عزیزم🤲🏻🤲🏻🤲🏻😍😍😍

منم دوروزپریدنشدم روزسوم لکه بینی.الانم که پریدشدم.هیچ وقت لکه بینی نداشتم الان دوماهه که وقت پریدیم لکه بینیم شروع میشه.دیروزرفتم ازمایش هورمونی قبل بارداری دادم.توهم بروخودتوچک کن.