۷ پاسخ

اینه شامپوخیلی عالیه من ک میزنم راضیم

سلام موهای منم ریزش شدید داره؛خوب میشه بعد ی مدت نگران نباش

برای منم داره قبل بارداری زینک پلاس میخوردم نمیدونم تو شیردهی میشه یا نه

کف خونه ما شده پر از موهای من⁦🤦🏻‍♀️⁩ زینک هم میخورم بی فایدست میگن تا شش ماهگی ادامه داده

قرص زینک بگیرید از داروخانه معجزه میکنه، ترجیحا خارجیش باشه بهتر تاثیر میزاره

من دوران شیردهی دکتر بهم مکمل داده بود روش نوشته بود بارداری و شیر دهی من اونو میخورم تازه داره تموم میشه.انگار وقتی اونو میخورم موهام کمتر میریزه

یک شامپو هست بهت میگم بگیربزن عالیه من خودم ریزش داشت موهام اونوک زدم خوب شده ازشیردهیی ازاعصاب است ازدکلره اینهاک موریزش پیدامیکنه