۲۱ پاسخ

چیزی نیست بچه منم اینجوری زیاد شده

نه عزیزم چرا بترسی هیچی نشده

عزیزم نگران نباش سعی کن یرب بهش شیربدی هر دوساعت

زیاد خورده ، ایراد نداره چیزی نیست
طبیعیه بچه منم اوایل اینجوری بود شب و نصف شب من لباساشو عوض میکردم

نترس عزیرم .نسبت به معده ش زیاد خورده و بافشار استفراغ کرده از بینیش اومده.پسر منم دوبار اینطوری شد اولاش اندازه ی معده ش دستم نبود.دهن وبینی به هم راه دارن دیگه

عیب نداره عزیزم حتما زیادخورده نگران نباش همیشه یه بالش بذار زیر تشکش تا زاویه داشته باشه

نگران نباش هیچی نیس بالا آورد همین..شدنش زیاد بود از دماغشم زد بیرون

طبیعی است عزیزززم زیاد شیر خورده نگران نباش

نگران نباش طبیعیه،زیاد خورده شیر

رفلاکسه دیگه همه نوزادا دارن یکی کمتر یکی بیشتر
روزی یکی دوبار باشه اشکال ندارد
وای مداوم تکرار بشه ضرر داره و دارو درمون میخواد

بعد شیر دادن ی پنج شیش دقیقه روشونتون نگه دارین به حالت آروغ گرفتن تا کامل آروغ بزنه

مورد مشکل خاصی نیست، برای نوزاد من هم پیش اومده، ممکنه زیادخورده باشه ویاعلایم رفلاکس باشه... اصلا نگران نباشید، طبیعیه....

بچه منم زیاد اینجوری شده طبیعیه

اشکالی نداره چون خوابیده رفته توی بینیش

طبيعيه، بهش ميگن دلمه ، قديمي ها ميگن نشونه اينه كه بچه ميخواد چاق بشه ولي دكتر به من گفت اشكالي نداره

حتما چند دقيقه اي تو بغل ايستاده نگه دار تا رفلكس نكنه. واي اصلا نترس

نگران نباش شیر زیاد خورده بچه منم اینحوری میشه چون هنوز دستگاه گوارششون کامل تشکیل نشده

اشکال نداره عزیزم طبیعیه

اگه پنیره داخلش بود هیچ اشکالی ندارد زیادی خورده ولی اگه شیر تنها هست رفلاکس معده داره

رفلاکس داره

شیر خودتون میدی