۹ پاسخ

اعصاب خوردی نداره، راحت شیرخشک بهش بده.

عزیزم کنجد ، نارگیل ، شادونه اینا خیلی خوبن شیر رو خوشمزه میکنن

دختر منم همينطوره.شير خودمو شبا فقط ميخوره.توي روزم دو سه بار شيرمو ميدوشم ولي با شيشه نميخوره و مجبورم با قاشق بهش بدم.اينجوري ميخوره.شما هم امتحان كن

از اول نمیخوره یا تازه؟اگه جدیدا نمزخوره حتما چیزی خوردی روی طعم شیرت اثر گذاشته

بعضی بچه ها هستن اشکالی نداره

خیلی بچها زیر شش ماه زود دندون در اوردن لثهاشو ببین اگه چیزی مشخص نبود حتما ببر دکتر

شیرتو مزه کن ببین بدمزس یا خوشمزه؟؟اگر از اول شیر خشک بیشتر دادی مزه اون به دهنش خوب اومده شیر خودتو نمیخوره

خودت مزه کن ببین چطوره شیر خودتو

عزیزم ب شیشه و شیر خشک عادت کرده ....البته شیر خشک تازه دادی یا قبلن هم بهش میدادی