۷ پاسخ

پسر منم سه روزه تبش خیلی بالاست منم نمیدونم دندونه یا نه ولی رو لثش برامده شده کمی

سلام پسر منم الان سه روزه داره دندون نیشش در میاد تب میکرد مال دندون هست مرتب پاشورش کن تبش بیاد پایین

سلام
گلم دندون تب نداره فقط تن بچه از همیشه گرم تر میشه
مثلا اگه همیشه دمای بدنش ۳۵ و نیم ۳۶ بوده حالا نیم درجه گرم تر میشه
تب یعنی عفونت اونم سه روز واسه دندون زیاده نهایت یکی دو روز اخر که دیگه لثه داره میشکافه شاید بچه تب کنه از درد و ضعف
حتما ببرید دکتر بررسی بشه تب خطرناکه اونم طولانی

دندون در اوردن نه تب داره و نه اسهال
حتما ببرین دکتر شاید سرماخوردگی باشه

بابا بچه هاتونو ببرید دکتر دندون دراوردن که تب نمیکنن فقط سرشونو بدنشون داغ میشه چرا خودتونو گول میزنید اخه

دندون تب نداره. يكم بدن گرم ميشه ولي تب نداره.

تب شدید واسه دندون نییت احتمالا ویروسی شد