۴ پاسخ

منم مث شما بودم.خیلی دیر متوجه حرکت بچه شدم.نگران نباش.شاید چربی شکمت زیاده و بچه هم که هنوز خیلی ریزه و متوجه نمیشی.یکم صبر کنی و زمان بگذره متوجه میشی.

نترس عزیزم منم جفتم خلفیه ولی کم متوحه میشم

عزیزم اصولاً از ۱۸هفته تکون میخوره ،بستگی ب موقعیت جفتت داره ،من جفتم خلفی بود از۱۶,متوجه شدم فکر کنم از این هفته یا هفته بعد تکوناش متوجه شی،بهترین کار هم اینه یچیز شیرین بخوری نوشیدنی سرد و شیرین بهتره و ب پهلو چپ دراز بکشی البته اگر هنوز متوجه حرکتاش نشدی نگران نباش ،اونقدر تکون بخوره دردت بیاد ک گریت هم بگیره

عزیزم جفتت قدامی باشه دیر متوجه میشی شاید از24 هفته دیگه متوجه بشی